Nowy Styl Group - Salariaţii capitalul de bază

Nowy Styl Group

Pagina principală / Nowy Styl Group / Responsabilitate socială / Salariaţii capitalul de bază

Salariaţii capitalul de bază

Grupul Nosy Styl este un colectiv de câteva mii de persoane care lucrează în 11 ţări, în diverse zone culturale. În marea majoritate a lor, aceste persoane sunt specialişti europeni pe domeniile lor care garantează o calitate de vârf, europeană, a producţiei.
Diversitatea culturală şi atmosfera creativă îi inspiră pe salariaţi să îmbogăţeasco oferta, să caute şi să implementeze rezolvări inovative din domeniul activităţilor de afaceri.

Satisfacţia salariaţilor şi dezvoltarea lor profesională constituie o prioritate a Grupului Nowy Styl. Grupul sprijină de asemenea familiile salariaţilor atunci când acestea se află în situaţii dificile.

În cadrul Grupului se realizează o politică de egalitate, fiind interzisă discriminarea oricărei persoane, pe orice motiv. Toţi lucrătorii Grupului sunt persoane majore, ce îşi desfăşoară activitatea în condiţii de siguranţă, fiind angajate conform Codului Muncii al Republicii Polone, conform Constituţiei Organizaţiei Internaţionale a Muncii (IMO) şi conform Convenţiei nr 5 a IMO.

Imagini

©2013 - Nowy Styl Group Romania