Nowy Styl Group - Activitate de caritative

Nowy Styl Group

Activitate de caritative

De la începutul existenţei sale, Grupul Nowy Styl efectuează diverse şi numeroase activităţi de caritate. Grupul sprijină în special instituţiile şi asociaţiile care lucrează cu copii şi pentru copii. Grupul se îngrijeşte de copii din orfelinate, de cei aflaţi în evidenţa organizaţiilor de caritate, de pacienţii unităţilor de sănătate publică. Grija Grupului Nowy Styl pentru cei nevoiaşi este recunoscută şi apreciată, fapt confirmat de numeroasele mesaje şi simboluri de recunoştinţă primite şi de premiile atribuite firmei. Totuşi, cea mai de preţ răsplată o constituie zâmbetul copilului, bucuria pe care o resimt cei mici.
Od 2000 r. Grupul organizează baluri de revelion pentru casele de copii şi centrele de educaţie şi îngrijire din regiunea Podkarpacie. La primul dintre aceste revelioane au luat parte 150 de copii. Actualmente la balurile de revelion participă peste 800 de copii aflaţi în evidenţa centrelor de educaţie şi îngrijire din regiune. Grupul le dăruieşte organizaţiilor invitate echipamente care constituie îndeplinirea dorinţelor lucrătorilor şi a visurilor copiilor.

Grupul finanţează de asemenea burse pentru copii din centre care devin studenţi sau pentru cei talentaţi. Copii din centrele de îngrijire, odată deveniţi adulţi şi dacă posedă calificarea necesară, sunt angajaţi în firmele Grupului Nowy Styl.

Acoperirea costurilor vacanţei pentru câteva zeci de micuţi a devenit o tradiţie. Timp de câţiva ani, copii s-au odihnit în cele mai minunate colţuri ale Parcului Naţional Bieszczady. Participanţii la tabere au făcut cunoştinţă cu mediul natural al Parcului şi cu istoria regiunii, cu cultura populară şi cu oameni interesanţi. Acum sunt organizate sejururi la mare în timpul cărora participanţilor la tabără li se asigură un program de recreere şi turism, printre altele vizitarea unor monumente, o croazieră cu vasul şi o vizită la aquapark.
Alte forme de susţinere a organizaţiilor şi asociaţiilor care colaborează cu Grupul le constituie comandarea de felicitări de sărbători executate de copii, licitaţii de globuri de Crăciun decorate de personalităţi celebre şi apreciate din lumea culturii şi a sportului, sponsorizarea de evenimente culturale şi întâlniri de integrare.
Administraţia Grupului Nowy Styl caută să inoculeze idea de activităţi caritabile şi salariaţilor săi. În anul 2002, când inundaţiile au distrus multe case în regiunea Jasło, Administraţia a făcut şi apoi a onorat promisiunea de a dubla din sursele proprii toate sumele donate de angajaţii săi.
Anul trecut, Secţia Personal a iniţiat o chetă de haine, jucării şi dulciuri pentru o familie numeroasă din Krosno în care trăieşte micuţul Szymek care, la cei 5 ani ai săi, suferă de o tumoare. Salariaţii au efectuat de asemenea, din proprie iniţiativă, o chetă de taloane de sărbători. Cadourile strânse cu această ocazie au fost atât de numeroase încât au permis nu numai ajutorarea familiei lui Szymek dar şi a altor trei familii din Krosno.
În cadrul Grupului Nowy Styl au loc numeroase strângeri spontane de fonduri printre lucrători atunci când este nevoie să fie ajutaţi colaboratori care sunt bolnavi sau au suferit de pe urma unor evenimente neprevăzute.


Imagini

©2013 - Nowy Styl Group Romania