Nowy Styl Group

Pagina principală / Nowy Styl Group / Proiecte individuale

Proiecte individuale

Alături de oferta de produse a celor patru mărci, în competenţele Grupului Nowy Styl intră şi prestarea de servicii din domeniul proiectelor speciale, individuale. În acest sens, colaborarea cu Grupul face posibilă creerea de valoare adăugată de către ambele părţi, cu păstrarea modelelor de distribuţie ale fiecărei mărci şi a fiecărui segment de piaţă. În cadrul proiectelor speciale, Grupa produce subansamble sau produse complete pentru firme din diverse sectoare. Proiectele speciale executate la comandă pentru clienţii Grupului sunt realizate cu respectarea strictă a indicaţiilor acestora. Pregătim pentru clienţi un produs complet nou, începând cu proiectarea, creerea unui prototip şi mergând până la implementarea producţiei de serie.
Datorită experienţei sale îndelungate, Grupul asigură clienţilor săi, în mod adiţional:
  • pregătirea documentaţiei indispensabile pentru obţinerea atestatelor şi certificatelor necesare, chiar şi în cazul celor mai specifice norme,
  • împachetarea produselor în ambalaje special concepute şi marcarea lor cu datele clientului final,
  • expedierea produselor la orice destinaţie din lume pe care o alege partenerul
 
Grupul îşi susţine clienţii la realizarea celor mai atipice comenzi, garantând servicii de consultanţă oferite de ingineri de cea mai înaltă marcă – tehnologi şi constructori, asigurând o executare perfectă a utilajelor necesare pentru implementarea în producţie a pieselor sau a produselor complete comandate de către clienţi. Tehnologiile aplicate în unităţile Grupului permit atât prelucrarea multilaterală a lemnului şi a metalului cât şi producţia elementelor din materiale plastice. Potenţialul de producţie al Grupului garantează elasticitatea şi punctualitatea realizării comenzilor, chiar şi la executarea comenzilor foarte substanţiale.
 
Proiectele speciale, ca şi produsele finite ale Grupului Nowy Styl sunt pregătite conform prevederilor normelor europene EN şi a celor americane ANSI BIFMA, precum şi conform cu norme speciale alese de către partea contractantă. În toate aceste unităţi producţia are loc în conformitate cu standardele normei ISO 9001:2000. Calitatea constantă de la lot la lot a produselor Grupului este controlată de propriile laboratoare de cercetare şi de unităţi de cercetare independente, cu folosirea unei aparaturi de cea mai nouă generaţie, care înlesneşte efectuarea de măsurători şi ajută procesul de proiectare al produselor şi subansamblelor.
 
Întregul proces de implementare a unui proiect special este condus în mod individualizat, specific clientului.
 
Grupul Nowy Styl a realizat multe proiecte individuale, atipice, contribuind la succesul de piaţă al partenerilor săi.

Nowy Styl Group
Sf. Calinic 11
Pantelimon
Ilfov
Romania
PO 077145
Tel. +40 21 322 49 56
Fax. +40 21 322 91 06
Mob. +40 74 477 70 22
office@nowystyl.roImagini

©2013 - Nowy Styl Group Romania