Nowy Styl Group - Informaţii despre group

Nowy Styl Group

Pagina principală / Nowy Styl Group / Informaţii despre group

Informaţii despre group

Fiecare fiinţă umană este unică, de aceea şi exigenţele fiecărui om faţă de mediul în care se află sunt diferite. Funcţionând în diverse medii – de lucru sau de odihnă – oamenii doresc ca habitatul lor să fie adaptat necesităţilor personale. Acest fapt este deosebit de important pentru Grupul Nowy Styl. Oferta complexă a Grupului Nowy Styl – mobilă, scaune şi fotolii, pardoseli – satisface de ani de zile exigenţele clientelei, pe plan mondial. Oferim soluţii pentru incinte deschise publicului – spaţii de birou, interioare şcolare, de cultură şi agrement, săli sportive şi spaţii destinate gastronomiei, dar şi case şi apartamente particulare.

 
Grupul Nowy Styl este unul din grupurile de mobilier cu dezvoltarea cea mai dinamică din Polonia, cu desfacere de mărfuri în ţară şi străinătate. Istoria firmei a început la 28 mai 1992, când un colectiv de 7 persoane oferea 3 modele de scaun.
 
Actualmente Grupa Nowy Styl este lider european şi unul din cei mai mari producători mondiali  de mobilier de birou şi scaune pentru diverse aplicaţii. Majoritatea subansamblelor ce intră în componenţa produselor firmei iau naştere în fabricile Grupului, prin prelucrarea metalelor, a lemnului şi a materialelor plastice. În toate aceste unităţi producţia are loc în conformitate cu standardele normei ISO 9001:2000.
Unele din unităţi posedă de asemenea certificatul ISO 14001:2004.
 
Actualmente, portofoliul Grupului cuprinde trei mărci de mobilier: Nowy Styl, BN Office Solution, Forum Seating şi Baltic Wood – membru al grupului. Datorită aceste oferte complexe suntem în stare să satisfacem aşteptările clienţilor din Polonia şi din lumea întreagă şi să avem o ofertă multilaterală.
 
Suntem atenţi la dorinţele celor câteva zeci de milioane de utilizatori ai produselor firmei, fără însă a uita de aspectul de responsabilitate faţă de mediul în care acţionăm. De mulţi ani, Grupul realizează o politică pro-ecologică bine gândită la nivelul principalelor sectoare de producţia şi o politică de responsabilitate socială faţă de colectivul angajaţilor, faţă de clienţi şi faţă de societate în general.
 
Grupa Nowy Styl este lider european şi unul din cei mai mari producători mondiali de scaune pentru diverse aplicaţii. Atât oferta largă, cât şi complexitatea celor patru mărci, concentrate asupra unor modele unice de afaceri şi active pe segmente diferite ale pieţii, permit satisfacerea aşteptărilor oricărui client.
 
Citatul Administraţiei:
Dezvoltarea firmei noastre nu se bazează doar pe observarea atentă a schimbărilor care au loc pe piaţă şi pe adaptarea rapidă la condiţiile ce evoluează, ci şi pe o abordare individuală a fiecărui client şi pe o adaptarea a ofertei la o multitudine de gusturi şi exigenţe diferite.
©2013 - Nowy Styl Group Romania