Nowy Styl Group - Design şi ergonomie

Nowy Styl Group

Design şi ergonomie

Estetica. funcţionalitatea şi confortul mobilierului folosit are o imensă influenţă asupra vieţii personale şi profesionale a omului. Un mobilier frumos conferă interioarelor un caracter şi o atmosferă unice, transformându-le în nişte spaţii agreabile pentru utilizatorii lor.
De aceea, Grupul Nowy Styl acordă o mare importanţă aspectului atrăgător al produselor sale. Designerii care colaborează cu firma sunt atenţi la cerinţele viitorilor utilizatori, urmăresc trendurile din design şi creează piese de mobilier care satisfac exigenţele ergonomice, corespunzând principiilor contemporane de organizare a spaţiilor birotice. Produsele Grupului Nowy Styl sunt create atât de designeri consacraţi (cum ar fi Paolo Galeotti, Claudio Bellini, ITO Design, Jerzy Buchacz, Stanisław Charaziak), cât şi de designeri tineri, la început de carieră (cum ar fi Małgorzata Pękala, Michał Biernacki), sau de designerii experimentaţi din cadrul NS Design Team.
 
Grupa de produse ce poartă marca Nowy Styl este semnată cu sigla „Model Unic”. Acest simbol certifică faptul că produsul astfel marcat a fost conceput în exclusivitate pentru marca noastră de către un designer de excepţie.
 
În fiecare an, Grupul implementează aproximativ 100 de noi proiecte de scaune şi alte piese de mobilier precum şi 50 de proiecte individuale la comanda clienţilor. Ideile designerilor sunt introduse în producţie prin munca unui colectiv de peste 18 constructori cu înalte calificări. Ştiinţa şi experienţa lor permite o implementare în producţie deosebit de eficientă a noilor produse şi realizarea de comenzi speciale.
 
Ergonomia locului de muncă cuprinde o selecţie a mobilierului şi a echipamentelor, urmată de plasarea şi iluminarea lor corespunzătoare, astfel încât să fie asigurat comfortul şi siguranţa angajaţilor. Grupul Nowy Styl creează mobilierul şi scaunele sale cu gândul la acest principiu. Sănătatea utilizatorilor produselor noastre este ţelul nostru cel mai important.
 
Graţie funcţionalităţii lor ieşite din comun, sistemele de mobilier permit aranjarea unor locuri de muncă conforme cu principiile ergonomiei.
 
Datorită largii diversităţi a modelelor de scaune şi fotolii oferite şi datorită sistemelor lor de deplasare, fiecare utilizator potenţial va găsi în oferta Grupului Nowy Styl scaune adaptate la dimensiunile şi parametrii săi corporali, cu asigurarea poziţiei de lucru corecte pentru minimalizarea oboselii apărute datorită orelor lungi de lucru.

Imagini

©2013 - Nowy Styl Group Romania