Nowy Styl Group - Calitate şi garanţie

Nowy Styl Group

Pagina principală / Nowy Styl Group / Calitate şi garanţie

Calitate şi garanţie

Rezistenţa produselor Grupului Nowy Styl este verificată deja la etapa construirii prototipului, conform prevederilor normelor europene EN şi a celor americane ANSI BIFMA.
Întregul proces de producţie are loc în conformitate cu normele sistemului de management al calităţii ISO 9001.2000. Pentru asigurarea unei calităţi superioare, europene, produsele sunt cercetate atât în laboratorul firmei, cu folosirea unei aparaturi de cercetare moderne, cât şi în institute ştiinţifice independente din ţară şi din străinătate, unde obţin certificate şi atestate care confirmă calitatea lor.
 
La cererea individuală a clientului pregătim produse cărora să le cercetăm conformitatea cu normele specifice pentru care acesta optează, le supunem testelor necesare pentru a obţine atestatele şi certificatele necesare.
 
Garantăm buna funcţionare a tuturor produselor noastre. În majoritatea cazurilor garanţia acoperă o perioadă de 2 ani, iar în cazul parchetului laminat în trei straturi perioada de garanţie este de până la 30 de ani.


Imagini

©2013 - Nowy Styl Group Romania