Nowy Styl Group - Nowy Styl

Mărci

Pagina principală / Mărci / Nowy Styl

Nowy Styl

Scaune confortabile pentru orice interior

Nowy Styl este cea mai veche marcă din portofoliul Grupului Nowy Styl. Produsele mărcii Nowy Styl sunt create pentru a satisface o varietate de nevoi ale clienţilor. Datorită bogăţiei ofertei, a armoniei dintre calitate, funcţionalitate şi preţ, satisfac gusturile clienţilor din întreaga lume. Datorită diversităţii ofertei de produse Nowy Styl mobilierul nostru poate fi folosit în interioare de diverse tipuri: incinte birotice, săli de conferinţă şi săli de aşteptare, localuri gastronomice şi locuinţe.

Colecţia Nowy Styl cuprinde peste 200 de familii de fotolii şi scaune, disponibile în aproximativ 100 de variante de tapiţerie, dar şi mese şi alte elemente de amenajări interioare, ea constituind astfel cea mai mare şi cea mai complexă ofertă de scaune din Europa.

În portofoliul Nowy Styl se regăseşte de asemenea colecţia Stylistica – o ofertă de mese şi scaune de lemn pentru săli de mese şi restaurante care reuneşte rezolvări tradiţionale din domeniul tâmplăriei cu funcţionalitatea şi diversitatea stilistică.

Nowy Styl este o ofertă complexă şi variată de scaune şi fotolii, atât pentru spaţiile private cât şi pentru cele publice. Calitatea şi funcţionalitatea disponibile la un preţ moderat garantează succesul pe care aceste produse l-au repurtat la o largă categorie de clienţi.

www.nowystyl.ro

Imagini

©2013 - Nowy Styl Group Romania